+373 22 278 701

Servicii

finanțe corporative și investiții

Oferim asistență în optimizarea structurii capitalului întreprinderii, în obținerea finanțărilor, în accederea pe piețele de capital sau în alegerea alternativelor de investiții.

Avem o experiență impunătoare pentru a îndruma corect și onest clienții noștri în atragerea de fonduri și finanțarea proiectelor cu capital străin sau autohton, inclusiv prin programe și fonduri bugetare și private.

corporate Created with Sketch.
Colaborarea noastră cu BIS Capital în scopul realizării proiectului investițional este bazată pe încredere și profesionalism. Apreciez în mod pozitiv interesul specialiștilor și modul de abordare a cerințelor noastre pentru realizarea acestui proiect, disponibilitatea, amabilitatea și promptitudinea cu care răspund solicitărilor noastre și nu în ultimul rând soluțiile customizate oferite care ajung la nivelul așteptărilor pe care le-am avut.
Adrian Balmuș,CFO
Lagmar – Impex SRL

Asigurăm suportul consultativ și procedural pentru structurarea și promovarea tranzacțiilor de fuziuni și achiziții, a proiectelor de concesiune în contextul parteneriatelor Public-Private, în vederea elaborării documentelor de achiziții sau licitații publice.

Efectuăm analize financiar-fiscale și evaluăm corect activele companiilor. Utilizăm tehnici și metode inovative pentru creșterea nivelului de competitivitate a afacerii clienților noștri.

Evaluăm afaceri, alegem surse alternative de investire, analizăm, planificăm apoi, oferim suport în a gestiona corect finanțele.

10

memorandumuri investiționale elaborate

15

sectoare economice acoperite cu expertiza

În cadrul BIS, pentru linia de business Finanțe Corporative și Investiții dispunem de compania specializată – Casa de Investiții BIS-Capital 

Expertiza în acest domeniu include:

  • Finanțe Corporative;
  • Fuziuni și Achiziții;
  • Parteneriate Public-Private;
  • Intermediere și Reprezentare pentru Investitorii Instituționali Internaționali.

Clienții noștri