+373 22 278 701

Profil

Istoria grupului BIS își ia începutul în anul 2000, odată cu fondarea Agenției Intelligent-Services. Prin sinergia acesteia cu Casa de Investiții BIS-Capital, s-a consolidat grupul din prezent, într-o structură completă și potrivită pentru a urmări misiunea: asistență pentru afaceri de succes.

experiență

Prestăm o paletă de servicii care sunt într-o permanentă dinamică și diversificare, iar pe parcursul activității noastre am realizat multiple proiecte de consultanță pentru companii și instituții atât din Republica Moldova, cât și din străinătate, în diverse sectoare: TIC, financiar bancar, imobiliar, hotelier, logistică, distribuție și comerț, agro-alimentar ș.a., în rezultat, stabilind relații temeinice de colaborare la nivel local și internațional.

rezultate

Pe scurt, BIS, un acronim pentru Business Intelligent Services, nu poate fi descris decât un grup de entuziaști și profesioniști, care s-au unit printr-un singur scop nobil: să compenseze ceea, ce a lipsit cel mai mult în începuturile lor de carieră: sfaturi bune în afaceri. Rezultatele excelente înregistrate, alăturarea la asociațiile AMCOR și EBA, dar și înțelegerea profundă a dinamicii companiilor și piețelor, cultivate pe parcursul a 20 ani, a urcat BIS în topul companiilor naționale de consultanță.

0

ore alocate de către investitori pentru realizarea procedurilor birocratice.

5

din top 10 investitori străini din țară, după cifra de afaceri, colaborează cu noi

10

memorandumuri investiționale elaborate

Membru al Asociației Businessului European

Membru al Asociației Consultanților în Management din România

echipa managerială

Valeriu Lazăr

CEO / Managing Partner BIS

Un expert senior, cu peste 27 de ani de experiență profesională în domeniul economic, dintre care 12 ani în serviciul public, inclusiv în Guvernul Republicii Moldova și Ministerul Economiei.
Sergiu Sahanovschi

CEO / Managing Partner BIS-Capital

Un expert senior, cu o experiență de peste 24 ani în sectorul financiar-bancar, corporate şi retail, dobândită, preponderent, pe piețele din Europa de Est.
Vlad Furdui

Șef al departamentului Planificare Strategică

Expert senior cu expertiză extensivă în planificarea strategică, dezvoltarea și administrarea afacerilor, finanțe, implementarea și monitorizarea proiectelor, în sectotul public și privat.
Nicolae Chimerciuc

Șef interimar departament Studii de piață și Cercetări

Un expert cu peste 13 ani de experiență profesională în domeniul economic, dintre care 7 ani în cadrul Ministerului Economiei. Din anul 2015 este dedicat domeniului de consultanță pentru afaceri.
Stelian Andronachi

Șef al departamentului Juridic

Expert juridic cu 14 ani de experiență în asistență pentru start-up, tranzacții complexe de M&A, guvernanță corporativă, deschiderea și gestionarea afacerilor lor în Moldova.