+373 22 278 701

Servicii

dezvoltarea și planificarea afacerii

Într-un mediu de business aflat în permanentă schimbare, cheia succesului este în planificarea strategică. Planificarea strategică constă în crearea unui timeline, care ghidează și asigură un viitor prielnic afacerii.

Asistăm din faza în care o idee de proiect se transformă într-o propunere de proiect (pentru a putea obține o investiție), până când afacerea devine operațională.

planning Created with Sketch.
Pe parcursul întregului proiect BIS și-a efectuat serviciul la cel mai înalt nivel cu toată inteligența și eficacitatea. Echipa BIS are o experiență solidă în dezvoltarea afacerilor, suportul businessului privat și anume domeniul agriculturii, comerțului, managementului, marketingului și finațelor. Cu tot respectul bine câștigat noi recomandăm compania BIS pentru viitoarele proiecte de consultanță.
Marin Ciobanu,Chief Administrator
Administrația ZEL Bălți

Serviciile de planificare strategică sunt dedicate antreprenorilor care doresc să descopere noi direcții de creștere sau să mențină o direcție de dezvoltare unitară, în concordanță cu stabilirea, asumarea și atingerea obiectivelor operaționale.

Expertiza specializată în acest domeniu include:

  • Studii de oportunitate;
  • Studii de prefezabilitate;
  • Studii de fezabilitate;
  • Elaborarea planurilor de afaceri.

5

sub-zone ale Zonelor Economice Libere deschise în baza studiilor elaborate de BIS

2

din 3 clienți revin cu solicitări de noi proiecte.

Clienții noștri