PREZENTAREA GRUPULUI BIS

Istoria Grupului BIS începe in anul 2000, atunci cînd a fost fondată Agenția Intelligent-Services SRL. Anii de post-tranziție au fost plini de constrîngeri economice severe și afacerile au fost lipsite de asistență credibilă B2B. Un grup de mai mulți entuziaști s-a unit cu ideea lor de a compensa ceia ce a lipsit cel mai mult în începuturile lor profesionale: consultanță în afaceri. Din acel moment, agenția a implementat numeroase proiecte care s-au conturat cu încheierea parteneriatelor strategice foarte solide și profunde pe piața locală.

Anul 2007 este cel mai probabil să fie considerată data nașterii grupului ca Business Intelligent Services SRL, succesor al Agenției Intelligent-Services SRL, cînd la efortul de asistență pentru afaceri s-a alăturat Casa de Investiții BIS-Capital SRL. Grupul în cele din urmă și-a stabilit o structură completă și adecvată pentru a urmări simplul, dar echitabil credo: asistență pentru afaceri de succes.

Noi oferim conținut ideilor de afacere

Datorită activității excelente pe parcursul a 18 ani, azi BIS Grup este una din top companii naționale de consultanță. Deservim clienți din sectorul privat, public și non-profit pentru a identifica cele mai valoroase oportunități, pentru a trata cele mai serioase provocări și pentru a transforma companiile clienților noștri. Noi furnizăm schimbări tangibile și pozitive, nu doar prezentări și idei.

Abordarea noastră personalizată combină o profundă înțelegere a dinamicii companiei și piețelor cu o colaborare apropiată la toate nivelele organizației clientului. În acest mod clienții noștri sunt asigurați cu avantaje competitive și rezultate durabile.

Parteneriat profund cu clienții noștri

BIS nu crede în soluții standardizate. Noi știm că soluțiile personalizate aduc cu sine cele mai bune avantaje competitive și valoare pentru clienții noștri. Fiecare soluție este ancorată de faptul cum organizația clientului nostru funcționează și poziția unică a clientului pe piață. Aceste soluții transformă compania clientului nostru și industria în care operează. Lucrăm în parteneriate profunde cu clienții noștri și privim succesul lor ca pe succesul nostru. Cu o experiență mai mare de 18 ani în a transforma lucrurile, am dezvoltat abordări unice, practice și verificate pentru beneficiari.

BIS a fost/continue să fie implicat într-un șir de proiecte și programe în cooperare cu organizații și instituții internaționale/afiliate internațional cum ar fi: USAID, PNUD, Banca Mondială, BERD, GEF, TACIS, IFAD, IREX,  Camera de Comerț Americană din Moldova etc.
Companiile private care au beneficiat/beneficiază de asistența BIS și operează cu succes pe piețele locală și internațională sînt: «SUDZUCKER-MOLDOVA» SA, «ORANGE Moldova» SA, «Orbico MA» SRL, «Danube Logistics» SA, «Exim Bank Gruppo Veneto Banca» SA, «LAFARGE CIMENT» SA, «Western NIS Enterprise Fund» (WNISEF), «Fribourg East Investments», «BEMOL Retail» SRL, «MEDIA-SECURITY» SRL, «EKON-91» SRL (Bulgaria), «Leogrant» SRL, «NATUR-BRAVO» SA, «ACCENT ELECTRONIC» SA, «TATRA-BIS» SRL, TB Fruit, Zona Economică Liberă Bălți, Banca Transilvania, “Energbank” SA etc.

Valori de care ne ghidăm

BIS se diferențiază de alte companii prin angajamentul simultan față de succesul clientului și propriile noastre standarde profesionale. Integritatea opiniei exprimate, soluții cu efect multiplicator care depășește valoarea investiției, responsabilitate socială corporativă, sunt doar câteva din valorile de bază după care ne ghidăm.

Ce oferim noi

Paleta de servicii pe care le oferim este într-o constantă dinamică și diversificare. Pentru a ușura alegerea clientului nostru, am creat cele mai bune servicii de consultanță în afaceri.