+373 22 278 701

Studiul pieței de consultanță din Republica Moldova

Business Intelligent Services în calitate de membru al AMCOR (Asociația Consultanților în Management din România), vă invită să vă alăturați proiectului inițiat de către aceasta asociație, de realizare a primei cercetări anuale a ”Pieței de consultanță în management din Republica Moldova” și studiul ”Impactul COVID-19 asupra pieței de consultanță în management din Republica Moldova” completând chestionarele de mai jos.

CHESTIONAR 1 – ”Piața de consultanță în management din Republica Moldova în perioada 2019-2020”

CHESTIONAR 2 – ”Impactul COVID-19 asupra pieței de consultanță în management din Republica Moldova”

Întrebările din chestionar sunt orientate spre cunoașterea volumului și structurii cererii/ofertei de servicii de consultanță pe piața actuală din Republica Moldova, spre identificarea oportunităților și constrângerilor cu care se confruntă firmele de consultanță și spre măsurarea importanței profesionalismului și eticii pe piața de consultanță.

Nu există răspunsuri corecte sau greșite - ne interesează doar părerile dvs. sincere, pentru a avea o imagine corectă asupra situației curente din piața de consultanță din Republica Moldova.

Chestionarul privind ”Piața de consultanță în management din Republica Moldova” va fi disponibil spre completare până pe data de 15 septembrie 2020.

 Chestionarul privind ”Impactul COVID-19 asupra pieței de consultanță în management din Republica Moldova”va fi disponibil spre completare până pe data de 31 august 2020.

 Completarea chestionarelor durează de la 5 la 8 minute pentru fiecare, iar informațiile solicitate nu sunt din categoria celor confidențiale.

 Completarea se poate face anonim, iar răspunsurile primite din partea dvs. vor fi tratate cu confidențialitate fiind utilizate exclusiv pentru realizarea acestui studiu și pentru a putea avea o imagine de ansamblu asupra pieței de consultanță în management din Republica Moldova.