Valeriu Lazăr a fost ales în Consiliul director al Asociației firmelor de consultanță și training în management din România.

Fostul ministru al Economiei, Valeriu Lazăr, care conduce în prezent compania de consultanță Business Intelligent Services (BIS), a fost ales pentru următorii 3 ani în Consiliul director al Asociației Consultanților în Management din România (AMCOR) – în cadrul recentei Adunări Generale a membrilor Asociației, desfășurată la 28 februarie la București.

AMCOR este cea mai reprezentativă asociație profesională a industriei de consultanță din Romănia și întrunește circa 70 membri – firme de consultanță și consultanți certificați în management (CMC), inclusiv 2 firme de Republica Moldova – ProConsulting și Business Intelligent Services (BIS).

În octombrie 2018 BIS a trecut cu succes atestarea națională AMCOR și este prima companie moldovenească reprezentată în Consiliul director al AMCOR, iar Valeriu Lazăr a declarat că își propune să contribuie la dezvoltarea Asociației, în special la internaționalizarea și consolidarea prezenței acesteia și a membrilor săi în Republica Moldova și în alte țări din cadrul Parteneriatului Estic – pentru a construi parteneriate cu firmele locale de consultanță, a pune în valoare expertiza avansata a consultanților din Romănia (țară membră UE) și a contribui împreună la sporirea competitivității economiilor acestor țări.

AMCOR (www.amcor.ro) este singura asociaţie română membru deplin al FEACO – Federaţia Europeană a Asociaţiilor de Consultanţă în Management, cu sediul la Bruxelles (www.feaco.org) şi al ICMCI – Consiliul Internaţional al Institutelor de Consultanţă în Management (www.icmci.org).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*