programul livada moldovei

Programul ”Livada Moldovei” a fost lansat oficial la 13 iulie 2016. Proiectul are ca scop modernizarea producerii și procesării în sectorul horticol.

Creditele investiționale pot fi utilizate pentru a finanța tehnologii, irigare, echipamente anti-grindină și diversificarea piețelor de desfacere. Valoarea minimă a creditelor este de 5,000 Euro cu o perioadă de recuperare de maxim 10 ani și o perioadă de grație de pînă la patru ani.

Proiectul este implementat cu sprijinul financiar al Băncii Europene de Investiții, cu un buget de 120 milioane Euro. Fondurile urmează să fie valorificate pînă în anul 2021.

Solicitanții care doresc să acceseze finanțare prin intermediul Programului ”Livada Moldovei” pot contacta experții BIS pentru a beneficia de asistență la elaborarea pachetului de documente și a planului de afaceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*